29 Mart 2013 Cuma

SİMLİ PAYETLİ ELBİSE






ARKADAŞLAR KUMAŞIM KENDİNDEN SİMLİ İDİ AMA DİKERKEN SİMLERİN ÇOĞU DÖKÜLDÜ SİMLERİN DÖKÜLMEMESİ İÇİN NE YAPMAM GEREKİTOR BİLEMEDİM. BU KONUDA BİR FİKRİ OLAN VARSA BANA YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM:):):) 

9 yorum:

  1. Seneler önce kardeşimin düğünü için simli bir tvinset almıştım. Işıl ışıl. Ama gece kiminle öpüşüp kucaklaştıysam hepsi de ışıl ışıl oldular. Sonra gardropta poşetiyle asıldı. Arada bir düğüne davete giyecek olsam, simleri yüzünden vaz geçtim. Sonunda da poşetiyle birlikte attım. Onca sene döküle döküle bitmedi o simler. Senin simler de zannederim bitmez ama herkes ve her yer bu pırıltıdan nasiplenir:)) Elbise çok hoş. Kupu duruşu çok yakışmış. Ama acaba arkadaki o fiyonklar biraz fazla mı olmuş acaba?

    YanıtlaSil
  2. başta belinin inceliğine bayıldım. fiziğin gerçekten çok güzel duruyor.elbise model olarak güzel ve yakışmış.siyah ile kombin ideal.siyah yaka ve kol detayı deri olsaydı acaba nasıl olurdu?

    YanıtlaSil
  3. o zor kumas:( guzel dıkım gule gule kullanın

    YanıtlaSil
  4. İlk yıkamadan önce tersten ütülemek biraz daha yapıştırıyor simleri.Çok güzel olmuş güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  5. nurtenbegendi, ama ben bunu atmak istemiyorum simli kumaş olduğundan ben biraz abarttım arch.fikriye,beğendiğine sevindim kamaş simli diyerekten ben yakasına ve kollarına payet kullandım o bir anne,teşekkürler meral,yıkamaya korkuyorum simler tamamen gider diyerek teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık kumaş ön ve arka model çok hoş
    www.gullerledikis.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. saç spreyini usaktan sıkabilirsin.daima giyemessin tabiki ilk aklıma gelen bu oldu.gülegüle kullan

    YanıtlaSil
  8. Mrhba bayanlar,
    aldığım kumaş siyah simli kadife giyerken yada üzerimdeyken sürekli yağmur gibi dökülyor simleri çok moralim bozuluyor ve hala yıkayamadım simleri silinip gidecek diye sprey kumaş tutkalıyla sabitlemeyi düşünüyorum ama böyle birşey piyasada mevcutmu kumaşı sertleştirirmi

    YanıtlaSil
  9. Mrhaba Keskin makas,
    aldığım elbise Siyah simli kumaş daha hiç yıkamadım yıkadığımda sileri silinip gidecek diye korkumyorum,normaldede dökülüyor simler,sabitlemek için sprey kumaş tutkalı kullanmayı düşündüm piyasada mevcutmu kalıcımı yıkanırsa bozulurmu kumaşı bozarmı tereddüt ediyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

    YanıtlaSil